Hoe zet ik meldingen van Windows 10 stop?

Ik moest hier de activatiecode ook invoeren voordat ik de functies kon gebruiken waar ik voor betaald had. Ik raad ook aan om de tool Register back-up van iolo te gebruiken als je je zorgen maakt over het kwijtraken van belangrijke bestanden of documenten. Deze functie maakt regelmatig een back-up van je register om de volledigheid van je besturingssysteem te beschermen. En er wordt voorkomen dat je dit handmatig hoeft te doen, wat uiteraard erg handig is. Voor kleine wijzigingen die je wilt terugdraaien heeft iolo ook een Systeemherstel-tool. Hiermee kun je recent verwijderde bestanden terughalen of systeemwijzigingen met een minimale inspanning ongedaan maken. Ik was blij om te zien dat de realtime bescherming van iolo automatisch ingeschakeld was toen ik de software downloadde.

  • Uit onderzoek van de non-profit organisatie blijkt dat het meeliften op andermans WiFi-netwerken regelmatig voorkomt.
  • Oracle adviseert gebruikers en beheerders dan ook om de updates zo snel als mogelijk te installeren.
  • Door aanpassingen aan het script kan een site voor elke bezoeker die de betreffende website opvraagt gedefaced worden, terwijl zoekmachine-bots uitgesloten worden.
  • Dit probleem kan worden opgelost door de AnyConnect-client te verwijderen en vervolgens de antivirussoftware te verwijderen.

De partijen die de nep-virusscanner verspreiden, zijn niet per definitie de makers ervan. https://windll.com/nl/dll/advanced-micro-devices-inc/atiadlxx Na spammers maken ook virusschrijvers misbruik van de varkensgriep, door een PDF met vragen en antwoorden te versturen die in werkelijkheid een Trojaans paard bevat. De “Swine influenza FAQ” is een echt PDF-bestand, voorzien van een zeer recente exploit voor Adobe Reader. Het lek waardoor de PDF systemen infecteert werd 18 maart door Adobe gepatcht, wat betekent dat de exploit nog geen zes weken oud is. Tevens zullen er nog voldoende gebruikers zijn die niet over de laatste Adobe Reader versie beschikken, waar inmiddels ook twee zero-day kwetsbaarheden in zitten. Het openen van het bestand is voldoende om met een Trojaans paard besmet te raken dat vertrouwelijke informatie steelt, zo meldt Symantec.

WordPress hield onthulling van ernstig lek opzettelijk achter

Niet iedereen is even technisch onderlegd en heel wat Windowsgebruikers houden vast aan hun vertrouwde omgeving. Kleine aanpassingen kunnen voor grote verwarring zorgen. Zeker voor organisaties met werknemers die zich niet zo vertrouwd voelen met een pc, kan het geen kwaad om die verwarring te vermijden. Door de upgrade even uit te stellen, kan je bijvoorbeeld enkele trainingen op maat uitwerken om de schok te verkleinen.

Malware: genezen en voorkomen

Krijg inzicht in en controle over hoe elk bestand wordt gebruikt met een uitgebreide en geïntegreerde gegevensbeschermingsoplossing. Je kan meerdere mappen en bestanden tegelijkertijd toevoegen, mits het scheiden door punt-komma’s. FRST controleert een aantal belangrijke systeembestanden. Bestanden zonder een correcte digitale handtekening of ontbrekende bestanden worden gemeld. Dit onderdeel is whitelisted buiten de herstelomgeving indien er geen problemen zijn met de bestanden. FRST maakt een log van verschillende gebieden binnen het Windows besturingssysteem. Dit log kan gebruikt worden bij de eerste probleemanalyse en verstrekt systeeminformatie.

Waarom kan ik pdfs niet openen?

Klik op “Programma’s en onderdelen”, zoek en klik met de rechtermuisknop op de incompatibele app, selecteer “Verwijderen”. Druk op de Windows + S-toetsen, typ het configuratiescherm en selecteer om het te openen. Het enige dat u hoeft te doen, is wachten tot het proces is voltooid, en dan hebt u de vorige Windows 10 terug. Ga opnieuw naar het BIOS-opstartmenu en stel het Windows 10 OS-station in als opstartstation, start de computer opnieuw op. Sla het invoeren van de productcode over en selecteer ‘Alleen Windows installeren’. Selecteer het doelapparaat om Windows 10 te installeren.

Er zijn een aantal nieuwe features aan de software toegevoegd. Sommige features zijn echt een verbeteringen te noemen, andere toevoegingen kennen nog de nodige mankementen. Nu Windows 7 op z’n laatste benen loopt is het handig om eens na te gaan denken over wat je in de toekomst wilt met en verwacht van jouw computer. Wordt het Windows 10, of toch – bijvoorbeeld – een Linux-variant als Ubuntu? We laten je zien hoe alledaagse dingen in Ubuntu werken. Google blijft schaven aan zijn browser en er komen geregeld updates uit voor Chrome.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *